Frida Boisen gästar nätverket

19 februari 2024
17:30-19:45
MISS CLARA BY NOBIS

* Nätverka*Upptäck Hotel Miss Clara * Träffa Frida Boisen 

Årets programledare Frida Boisen berättar i en otroligt gripande föreläsning, genom både tårar och även en del skratt, om sitt livs största hemlighet i gripande berättelsen Berätta aldrig det här. Det är en livsviktig föreläsning om psykisk ohälsa och vägen till hälsa. Frida berättar om sin mammas självmord och inte minst hur nära det var att Fridas dotter Tilda, höll på att gå under i långa BUP-köer. Fokus ligger på att bryta tystnaden kring psykisk ohälsa, på hur DU kan hjälpa dig själv och andra och med ORK hitta kraften till förändring. Det här är en föreläsning ALLA borde lyssna till. Du får med dig livsviktiga verktyg om hur du kan rädda liv.

Mer om Frida Boisen

Magdalena Höglund

VD & Grundarehej@shemeetsevent.se+70705452195

Jag brinner för service och är kundupplevelseexpert. Lång erfarenhet inom hospitality och just det här med möten. Mina erfarenheter finns också inom försäljning och affärsutveckling. Strategiskt arbete, projektledning och förändringsarbete åtar jag mig gärna. De senaste åren har jag arbetat med förbättringsarbete, specialiserad på att kartlägga kundresan åt större företag och organisationer.

Kontakta mig om du vill vara en del av nätverket, ha hjälp att skapa möten i världsklass eller veta mer om hur jag jobbar som konsult.