Sparkling events

NÄTVERKSTRÄFF 6 september -
Nu har du möjlighet att hänga med SHE MEETS EVENT ut i skärgården!

Är du mötesbokare eller beslutsfattare av möten, events eller jobbar med HR eller som Facility Manager? Då välkomnas du till denna träff som vi arrangerar tillsammans med Tott Hotel Group. Det blir en magisk eftermiddag hos Vindö Bilgalleri i skärgården. 

Samarbetspartners är Öppet Hav, Ekman Buss samt föreläsarna i programmet.

Innehåll den 6 september:
* Ribb-båt ut från city
*Matig wrap och ett glas vin
*Föreläsning med Ekonomi-PT:n Mia Ingelström
Tema: Ekonomi och karriär, lycka. Ja hur kan vi kombinera hjärta och hjärna och få vårt drömliv? The Queendom är ett program specialdesignat för oss kvinnor
*Chans att vinna en verkligt nyttig bok!
* Visning av fina Vindö Bilgalleri
*Glass i glassverkstan innan vi åker hem
* Buss hem till city

Självkostnadspris: 250 kronor för allt ovan.
Anmälan via länk , betalning via svisch när du fått bekräftelsen. Exakta tider meddelas inom kort, men räkna med 15.00-19.00

Magdalena Höglund

Grundare & arrangörhej@shemeetsevent.se+70705452195

Jag brinner för service och är kundupplevelseexpert. Lång erfarenhet inom hospitality och just det här med möten. Mina erfarenheter finns också inom försäljning och affärsutveckling. Strategiskt arbete, projektledning och förändringsarbete åtar jag mig gärna. De senaste åren har jag arbetat med förbättringsarbete, specialiserad på att kartlägga kundresan åt större företag och organisationer.

Kontakta mig om du vill vara en del av nätverket, ha hjälp att skapa möten i världsklass eller veta mer om hur jag jobbar som konsult.