Erbjudande från vår samarbetspartner Meetfulness/Herr Omar

Vår senaste föreläsare är mötesdoktorn som är på allas läppar just nu.
Två fina erbjudanden nedan om du bokar via SHE MEETS EVENT

Hjärnvänliga möten blir både hälsosamma och effektiva! 

Under den här  föreläsningen på 45 minuter utforskar Jörgen "mötesdoktorn" Dyssvold konceptet med hjärnvänliga möten och deras betydelse för effektivitet och välbefinnande på arbetsplatsen. Med insikter från den senaste forskningen om neurovetenskap och arbetspsykologi har Jörgen utvecklat och presenterar konkreta strategier för hur ni kan planera, genomföra och leda möten som inte bara är produktiva utan också främjar deltagarnas hälsa. Föreläsningen täcker allt från hur ni strukturerar möten för att minimera mental belastning till hur man implementerar pauser och interaktion för att maximera engagemang och kreativitet. Nyckelbudskap är vikten av tydliga mål och att begränsa mötets längd samt hur hjärnsmart information kan förebygga mental trötthet. Åhörarna kommer att lämna sessionen med praktiska verktyg och tekniker de kan använda för att förvandla sina egna möten till hjärnvänliga sådana, som är både hälsosamma och effektiva. 

Specialpris 35.000 kr plus moms

Intresserad av heldagsutbildning?

Erbjudande: Meetfulness grundutbildning som heldag på ert kontor– eller mötesanläggning.

Info om jursen  hittar du på Meetfulness grundkurs – bli ett proffs på att delta i, planera och leda möten! — Meetfulness.


Specialpris 40.000 kr plus moms

 

Bokas via SHE MEETS EVENT eller ange kod SHE MEETS EVENT vid direktkontakt! 

(Resekostnader kan tillkomma)

 Jörgen "mötesdoktorn" Dyssvold har ägnat hela sitt vuxna liv åt att förstå och utveckla möten. Hans stora intresse handlar om vad som händer och kan hända människor emellan och när människor möts. Jörgen har ägnat hela sitt vuxna liv åt att designa, planera och producera event och möten, alltifrån världens största vinprovning och VM i julträdsprydnad till mängder av skräddarsydda chefs- och medarbetardagar. Han arbetade också under flera år som mötesexpert inom Regeringskansliet, där han bland annat ansvarade för delar av president Obamas Sverigebesök år 2013.